ASUM Brașov/ martie 16, 2017/ News/ 1 comments

La plângerea prealabilă formulată de ASUM, împotriva deciziei prin care ne-a fost restricționat accesul în centrele de plasament din subordinea DGASPC, am primit următorul răspuns :
Tandemul Georghe Durnă / Luca Daniela, ne aduce la cunoștiință că menține punctul de vedere(restricționare acces) exprimat prin adresa 11451/17.02.2017, dar țin să precizeze că adresa menționată nu are natură juridică, ci are doar scopul de a ne comunica anumite împrejurări. Păi dacă nu este un act administrativ, și nu are natura juridică a unui act administrativ, înseamnă ca ne-ați interzis accesul prin semne? ori nu l-ați interzis, și nu am înțeles noi semnificația împrejurărilor!
Cu alte cuvinte, pixul institutional al “domniei” sale poate face absolut orice, fără să existe posibilitatea legală a răspunderii?
Am înțeles că plecați în “pelerinaj”, cu “jalba-n băț”, pe la mai marii de la București, pe care doriți să-i convingeți de cât de bun sunteți d-voastră, și cât de răi sunt alții. Păi dacă este adevărat că plecați, vă recomandăm să puneți în vârful bățului rapoartele de audit cu privire la activitatea DGASPC, ați mai putea să puneți documentele care fac referire la executarea unor lucrări cu firme neautorizate, amenzile primite de la ISU Brașov, documentele cu privire la investițiile de la Codlea, și multe altele. Teamă ne este că v-ar trebui un băț cam lung, pe care poate nu îl puteți duce, dar avem o recomandare- apelați cu încredere la serviciile Developers S.R.L , ori Gama Glass S.R.L, nu sunt ei buni? Nu vă lasă ei la greu, și pentru asta nu au nevoie de nicio autorizație!

1 Comment

  1. Un nebun iresponsabil

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*