ASUM Brașov/ februarie 10, 2019/ News/ 1 comments

Nu puteam să o ignorăm pe șefa Orfelinatului din Hărman, Milena Popa, și nici faptele de „vitejie” ale acesteia! De mai bine de 7 luni de zile angajaților nu li s-au mai făcut instructajele periodice obligatorii cu privire la Securitatea în Muncă și cele privind Situațiile de Urgență. Inițial, Milena Popa, susținea că nu era responsabilitatea domniei sale să întocmească aceste fișe, însă dispoziția Nr. 481/11.07.2018 a DGASPC o contrazice! Ghinion! La începutul anului am sesizat I.T.M. Brașov cu privire la acest aspect cât și despre neconcordanțele dintre graficul de lucru-condica de prezență- și pontajul zilnic. După ce inspectorii I.T.M. au „descins” la Hărman și au ridicat mai multe documente, inclusiv copii după Fișele de Instructaj SSM și Situații de Urgență, se pare că Milena Popa a „convins” o subordonată să completeze retroactiv toate aceste fișe, iar pe angajați să le semneze antedatat. Grav și ilegal! Din fericire sunt persoane care nu au cedat presiunilor și nu au acceptat să semneze antedatat, în fals!Ce nu știe Milena Popa este că noi avem copii după aceste fișe, necompletate antedatat, și nu numai noi!

1 Comment

  1. Femeia asta trebuie să fie expertizată psihiatric! Cine și de ce o protejază? Se laudă folosind tot felul de nume! Ba că e prieten cu Veștea, ba cu Gabor, ba cu noul director Suciu, ba cu Priboi! Te doare capul.Nu cred că este sănătoasă. Cineva trebuie să ia măsuri, să facă ceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*